ismerj meg bennünket!

Nézd meg, hogy kik fognak dolgozni a marketingeden!

Üzleti blogból 5 fős marketing ügynökség

Történetünk 2016 nyarán vette kezdetét, amikor Péter egy blog formájában kezdett el marketinges és üzleti tartalmakat gyártani.

Másfél évvel később a blog már havi százezres olvasottságot vonzott és egyre több marketing jellegű megkeresés érkezett.

Ekkor jött el a pillanat a váltásra: a marketing vált a fő tevékenységgé, a blog pedig lassan leépítésre került.

A következő években már több száz fős konferenciák megtöltésén, multis ügyfelek social média felületeinek kezelésén és hazai és külföldi hirdetési kampányok kivitelezésén dolgoztunk. A fiatal csapatunk is bővült és az egy fős vállalkozásból egy 5 fős ügynökséggé nőttük ki magunkat.

Kik alkotják az MP Marketing csapatát?

Müller Péter

Alapító / Marketing vezető

Szentgyörgyi Noémi

Kreatív szövegíró

Neisser Dávid

Projektmenedzser / Kampánymenedzser

Horváth Dániel

Kampánymenedzser

Sarnyai Dániel

WP Webdizájner

Hogyan dolgozunk?

01 Vedd fel velünk a kapcsolatot emailbe vagy telefonon

Írj nekünk az info@mullerpetermarketing.hu-ra, vagy hívj minket a +36 30 690 9316 telefonszámon.

02 Átbeszéljük a részleteket és árajánlatot adunk

Igyekszünk minél jobban megismerni a projektedet és a céljaidat, majd összeállítunk számodra egy konkrét cselekvési tervet és mellé egy árajánlatot.

03 Elindul a weboldalas vagy havidíjas marketinges együttműködés

Elkezdjük a közös munkát. A weboldal vagy webshop készítés esetén elkészítjük a szövegezést, lefoglaljuk a domaint és a tárhelyet, majd következik a grafika és véglegesítjük a projektet. Havi szintű együttműködés esetén elkészítjük a hirdetéseidet vagy online tartalmaidat, folyamatosan kezeljük a kampányodat és igyekszünk a legtöbbet kihozni az együttműködésről.04 Folyamatos kapcsolattartás és riportolás az együttműködés során

Minden héten elküldjük az előző időszak statisztikáit és konkrét ötletekkel és cselekvési tervvel állunk elő, hogy az együttműködés a lehető legeredményesebb legyen.

Mi vagyunk azok a marketingesek, akik csúcsra járatják az online kampányodat - ha pedig nincs meg a megfelelő weboldalad vagy webshopod hozzá, akkor azt is elkészítjük!

olvasd el a legutóbbi cikkeinket